Ph.d.-forsvar: Dorte Mølgaard Christiansen

Dato fre 13 okt
Tid 14:00 16:20
Sted Auditorium 455, bygning 1342, Universitetsparken

Med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i Psykologi præsenterer ph.d.-studerende Dorte Mølgaard Christiansen sin ph.d.-afhandling ved en offentlig forelæsning efterfulgt af et forsvar med titlen:

"Recommended strategies for how future research can include sex and gender perspectives in their studies of PTSD including a discussion of sex vs. gender, and the implications on the interpretation of research results depending on where one ‘draws the line’ between the two constructs"

Tid og sted

Fredag den 13. oktober 2017 kl. 14.00 – 16.20 i auditorium 455, bygning 1342, Universitetsparken

Bedømmelsesudvalg

• Lektor, Hans Henrik Jensen, Københavns Universitet
  • Researcher, PhD, Rachel Kimerling, National Center for PTSD, USA
  • Lektor Maja O’Connor, Aarhus Universitet (formand)

Forsvaret ledes af professor Klaus Nielsen

Ph.d.-forsvar