21.02.2018 | Administrative forhold

Kære bilist!

Er du opmærksom på de nye parkeringsvilkår på AU? På skiltene kan du orientere dig om reglerne for hvert parkeringsområde.

15.01.2018 | Mennesker og kulturer

Mærkelige menneske - nu også på svensk

Henrik Høgh-Olesens og Thomas Dalsgaards bog "Mærkelige menneske – moderne personlighedspsykologi" er nu også udkommet på svensk.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

09.01.2018 | Navne , CONAMORE

Postdoc-bevilling til Müge Özbek Akçay

Müge Özbek Akçay modtager Carlsbergfondets to-årige postdoc-stipendium for sit projekt om tyrkiske indvandreres selvbiografiske minder.

15.12.2017 | Sundhed og sygdom, Offentligheden/ Pressen

Mere end bare angstbehandling – center ved Aarhus BSS udvider sine behandlingstilbud til børn

Navneskiftet fra Angstklinikken til Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge indebærer et udvidet tilbud til børn med psykologiske lidelser. Bl.a. kan børn med bekymrende skolefravær få hjælp ved centret.

15.12.2017 | Sundhed og sygdom

Angstklinikken skifter navn til CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge

Navneskiftet fra Angstklinikken til CEBU indebærer et udvidet tilbud til børn med psykologiske lidelser. Bl.a. kan børn med bekymrende skolefravær få hjælp ved centret.

Lektor Charlotte Jonasson får overrakt Tietgenprisen. Foto: DSEB

15.11.2017 | Priser

Forsker på Psykologisk Institut modtager prestigefuld Tietgenpris

Lektor ved Psykologisk Institut på Aarhus BSS, Charlotte Jonasson, modtog tirsdag aften årets Tietgenpris på 500.000 kr. for sin forskning i teamsamarbejde og ikke mindst, hvordan vi kan lære af vores fejl på tværs af forskellige kulturer. Et forskningsområde, som der er stigende interesse omkring både herhjemme og internationalt.

01.11.2017 | Arrangement

Call for abstracts - Autobiographical Memory and the Self

Conference, 20-21 June 2018 in Aarhus, Denmark

11.09.2017 | Uddannelsesnyhed

Ny bog: Handling, adfærd, præg - Det mentale livs elementære former

Handling, adfærd og præg. Det er de tre hovedtyper i det mentale liv, som professor emeritus Boje Katzenelson præsenterer i denne bog.

Kemoterapi kan påvirke hjernens netværk og forringe hukommelsen, viser nyt studie fra Aarhus BSS og Aarhus Universitetshospital.

11.08.2017 | Forskningsnyhed

Kemoterapi gør dig dårligere til at huske

Kemoterapi kan påvirke hjernens netværk og forringe hukommelsen, viser nyt studie fra Psykologisk Institut, Aarhus BSS og Aarhus Universitetshospital.

Udvikling - Fra udviklingspsykologi til udviklingsvidenskab. Af Dion Sommer

21.06.2017 | Forskningsnyhed

Ny bog: Et paradigmeskifte i udviklingspsykologien

Professor Dion Sommer gør i en ny bog op med de herskende tanker inden for udviklingspsykologien og introducerer en ny, tværvidenskabelig disciplin, udviklingsvidenskab. Her betragtes den menneskelige udvikling som en direkte konsekvens af samfundsmæssige betingelser.

Viser resultater 1 til 10 ud af 270

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste