Jacob Klitmøller. Foto: AU Foto

13.12.2018 | Aarhus BSS, Nyt fra ledelsen

Jacob Klitmøller er ny studieleder på Psykologisk Institut

Lektor Jacob Klitmøller afløser Helle Spindler på posten som studieleder på Psykologisk Institut pr. 1. januar 2019. Han har fokus på vigtigheden af, at erfaringer deles på tværs af fag og vil arbejde for større sammenhænge i uddannelsen.

Jan Tønnesvang. Foto: Tine Bagger

13.12.2018 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

Jan Tønnesvang fortsætter som institutleder på Psykologisk Institut

”Det har på mange måder været lidt af en rejse at være institutleder. Jeg havde nogle teoretiske idéer om ledelse, og jeg har været i praktik i min ledelsesteori. ” Sådan siger Jan Tønnesvang, der fra 1.december fortsætter i jobbet som institutleder på Psykologisk Institut. Han fortæller her om nogle af de overvejelser og erfaringer, han har gjort…

Asger Aamund. Foto: Center for Livskvalitet Aarhus

12.12.2018 | Aarhus BSS

Nyt nummer af Aldringens Psykologi er nu på gaden

I dette nummer: Frihed og et varieret Livsspejl - en samtale med Asger Aamund/En sidste påmindelse/Kampens rolle i det aldrende idrætsmenneskes psykologi.

10.12.2018 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Ny bog får fremragende anmeldelse

Dion Sommer og Jacob Klitmøller fra Psykologisk Institut har forfattet en ny bog: Fremtidsparat? Hinsides PISA – nordiske perspektiver på uddannelse

26.11.2018 | Aarhus BSS

Danske par tøver med hjælp til forholdet

Næsten hvert andet ægteskab i Danmark ender i skilsmisse og mange oplever væsentlige problemer i parforholdet. Alligevel er danskerne tilbageholdende med at søge hjælp, når parforholdet skranter, og den hjælp, der søges, er ofte individuel. Det viser en ny undersøgelse fra Psykologisk Institut på Aarhus BSS.

05.09.2018 | Talentudvikling

STYRK AU’S TALENTMASSE

Har du lyst til at præge og styrke forsknings- og uddannelsesmiljøet på Aarhus Universitet? Og vil du hjælpe en talentfuld kollega til at udvikle sig fagligt og personligt? Så meld dig som mentor i AU’s mentorordning Styrk Talentet! Tilmeldingsfristen for både mentorer og mentees er 23. oktober 2018.

Majse Lind. Foto: Privat

04.09.2018 | Navne

Cand.Psych. Ph.D, Majse Lind vinder pris i USA

Majse Lind, Cand.Psych. Ph.D fra Psykologisk Institut har netop vundet the Florence Gray Soltys Student Award for Exemplary Research or Practice ved det amerikanske selskab International Institute for Reminiscence and Life Review.

24.08.2018 | Arrangement

50 års jubilæum

Fredag den 17. august 2018 fejrede Psykologisk Institut 50 års jubilæum. Se billeder fra dagen, som blev fejret med både faglige og festlige indslag.

Cand.psych. Maja Johannsen. Foto: AU Foto

23.08.2018 | Aarhus BSS, Navne

Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris 2018: Maja Johannsen

Cand.psych. Maja Johannsen er blevet valgt som Dansk Psykolog Forenings juniorforsker 2018. Maja modtager Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris for sin forskning inden for klinisk sundhedspsykologi, hvor hun bl.a. har undersøgt effekten af psykologbehandling af smerter blandt kvinder behandlet for brystkræft.

Tre af årets prismodtagere med Dekan Thomas Pallesen (Foto: Anders Trærup)

22.08.2018 | Aarhus BSS

Årets prisvindere fra Psykologisk Institut

Til årets sommerfest blev der traditionen tro uddelt priser til en række medarbejdere på Aarhus BSS. To af prismodtagerne var i år fra Psykologisk Institut.

Viser resultater 1 til 10 ud af 288

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste