Psykologisk Institut fejrer 50 års jubilæum

Kom og få nye faglige input og spændende oplæg samt underholdende indslag, når Psykologisk Institut inviterer til jubilæumsarrangement den 17. august 2018 i hjertet af Universitetsparken.

Info about event

Time

Friday 17 August 2018,  at 10:00 - 18:00

Location

Bartholins Allé 13, bygning 1343, lokale 275 (Store Juridisk Auditorium) 8000 Aarhus C

Psykologisk Institut, Aarhus Universitet kan i år fejre 50 års jubilæum, og det er der grund til at fejre. Instituttet startede op i midlertidige barakker i 1968 i Risskov. I dag er vi flyttet ind i hjertet af Universitetsparken, i nogle af universitetets smukkest beliggende og mest historiske bygninger. Fra periferi til centrum – intet mindre. Ikke bare bygningsmæssigt men også fagligt, professionelt og videnskabeligt. Kom og deltag i festlighederne omkring Psykologisk Institut.

DU KAN BLANDT ANDET HØRE:

• Eva Secher Mathiasen, formand for Dansk Psykologforening og professor Svend Brinkmann, alumne fra Psykologisk Institut, tale om psykologiens rolle i samfundet.

• Professor Dorthe Berntsen taler om nyskabende forskning i involuntære selvbiografiske erindringer.

• Professor Mikael Thastum taler om behandling af angstlidelser og nye interventioner i forhold til skolefravær

• Professor Torsten Kolind og Professor Mads Uffe Petersen taler om psykologiens rolle i rusmiddelforskningen.

Endelig kan du opleve et underholdende indslag med komiker og psykolog Anders Ørskov som optræder som totalvejlederen Elrik Nørmo. Begivenheden finder sted fredag d 17. august 2018. Pladserne fordeles efter først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

På Psykologisk Instituts vegne
Jan Tønnesvang
Institutleder