nyhed

Aarhus BSS Bevillinger

DFF bevilling på 2.850.459 kr. til Charlotte Jonasson

Lektor Charlotte Jonasson modtager stor bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) til sit forskningsprojekt: ”Learning from errors in public digitalization”.

Lektor Charlotte Jonasson. Foto: AU Foto

Projektet skal undersøge, hvordan man lærer af de fejl, der sker i den offentlige digitalisering i sundhedssektoren. Større forståelse for hvad det er for fejl, der opstår, og hvorfor, skal være med til at forbedre den digitale forståelse og løsningerne på problemet.  Projektet vil især have fokus på:

- Hvordan digitalt medieret viden påvirker medarbejdere, ledere og patienter og IT-udvikleres læring af fejl og udvikling af ekspertise

- Hvordan læring af fejl påvirkes af og påvirker lokale og institutionelle strategier og holdninger til fejl i offentlig digitalisering.

Projektet er et ud af fire projekter på Aarhus BSS, som har modtaget en bevilling af DFF, der årligt støtter nogle af de mest lovende og originale ideer på tværs af alle videnskabelige grene, når programmerne ”DFF-Forskningsprojekt1” og ”DFF-Forskningsprojekt2” bliver uddelt.

Aarhus BSS modtager i alt 14.771.430 kroner.

Læs nyhed om alle projekter på AU niveau, der modtager en bevilling

Læs pressemeddelelse fra DFF

Læs yderligere om alle projekter, der har modtaget bevilling fra DFF

Oops, an error occurred! Code: 20220126215739ce86e863