nyhed

Fakta og myter om børns udvikling

I en tid, hvor informationerne flyder frit og uimodsagt, kan det være noget nær umuligt at gennemskue, hvad der er rigtigt og forkert i forhold til den information, man kan finde om børns udvikling. Trine Sonne og Toril S. Jensen har sammen forfattet en bog, hvor de forholder sig kritisk til netop det emne.

Fakta og myter om børns udvikling. Ny bog om emnet fra forfatterne Trine Sonne og Toril S. Jensen.

I ”Fakta og myter om børns udvikling”anlægger forfatterne en videnskabelig og kritisk vinkel på store temaer i børns udvikling og konkluderer, hvilke der er belæg for, og hvilke der ikke har bundklang i virkeligheden. Bogen giver herudover en indføring i, hvordan man kan anvende en videnskabelig tankegang til at forholde sig kritisk og reflekteret til børns psykologiske udvikling, og derved understøtte praksis i det daglige arbejde med børn.

Toril Jensen og Trine Sonne er begge psykologer med ph.d. fra Psykologisk Institut, Aarhus BSS. Toril og Trine forsker i børns udvikling og er aktive skribenter og foredragsholdere.

Bogen udkommer den 18. oktober ved Akademisk Forlag og er rettet mod fagpersonale og studerende inden for områderne psykologi, pædagogik, socialt arbejde, sundhedspleje med videre.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Læs om forfatter Trine Sonne

 

 

Oops, an error occurred! Code: 202407221819118a7c0653