09.09.2020 | Aarhus BSS, Medarbejdere, Navne

Ny ph.d.-studerende: Gitte Tramm

Mød Gitte, der har læst statskundskab, inden hun begyndte på psykologi. Som er glad for metodisk og dybdegående arbejdsmetoder, skriver ph.d. om forholdet mellem motorisk aktivitet og emotionelle handlinger og har en hund, der hedder Oline.

Sannah Knutz Lauritsen. Foto: Privat

31.08.2020 | Aarhus BSS

Ny ph.d.-studerende: Sannah Knutz Lauritsen

Sannah er meget interesseret i det arbejds- og organisationspsykologiske felt, specielt stress og er uddannet fra AU.

31.08.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed, Navne

Ny bog af Henrik Høgh-Olesen & Thomas Dalsgaard: Evolution og Adfærdspsykologi.

Første introduktion til Evolution og adfærdspsykologien på dansk med bidrag af bla. Michael Bang Pedersen, Armin Geertz og Peter C. Kjærgaard. Læs mere

Yibin Zhang. Foto: Privat

26.08.2020 | Aarhus BSS, Navne

Ny ph.d.-studerende: Yibin Zhang

Født og opvokset i Kina og en interesse for teamsamarbejde er lidt af det, der kan beskrive Yivin Zhang, som netop er begyndt som ph.d.-studerende på Psykologisk Institut.

Peter Faber. Foto: Privat

25.08.2020 | Aarhus BSS, Navne

Ny ph.d.-studerende: Peter Faber

En interesse for politiets afhøringsmetoder, fossiler og forhistorie er noget af det, der kendetegner Peter Faber, som er ny ph.d.-studerende ved Psykologisk Institut.

Christopher Kehlet Ebbrecht. Foto: Privat

25.08.2020 | Aarhus BSS, Navne

Ny ph.d.-studerende: Christopher Kehlet Ebbrecht

Christopher er ny ph.d.-studerende på Psykologisk Institut. Læs om hans baggrund, interesser og afhandling.

Katherine Panattoni. Foto: Tine Bagger

26.06.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

Katherine Panattoni har modtaget FKKs internationale post doc stipendium

Katherine Panattoni, ekstern lektor og uddannet ph.d. fra Psykologisk Institut, har netop modtaget 1.607.000 kr. til et stipendium, hvor hun skal forske i parforhold, nærmere bestemt projektet: ”Me” or ”We”. Discrepant we-stories and decline in relationship intimacy and satisfaction.

Majse Lind. Foto: Privat

12.06.2020 | Forskningsnyhed, Aarhus BSS, Priser

Cand.psych., Ph.D. Majse Lind modtager Dansk Psykolog Forenings Juniorforskningspris 2020

Ph.D. Majse Lind, Psykologisk Institut, som lige nu arbejder som post doc i USA, har netop fået Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris.

Bevilling på 1,3 mio. kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til et projekt som følge af COVID-19 til Maj Nygaard-Christensen.

02.06.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

1,3 mio. kr. til projekt om udsattes håndtering af corona-restriktioner

Maj Nygaard-Christensen har modtaget 1,3 mio. kr fra Danmarks Frie Forskningsfond til at undersøge betydningen af restriktioner pga. COVID-19-epidemi blandt udsatte.

Maja Johansen. Foto: AU Foto

20.05.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

Bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til Psykologisk Institut

Tre projekter fra Aarhus Universitet har modtaget en bevilling fra det tværrådslige udvalg ifm. uddeling af Forskningsprojektet 1 og 2 i april/maj 2020. Heraf gik et af dem til Maja Johansen fra Psykologisk Institut.

Viser resultater 1 til 10 ud af 315

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste