Will Dunlop. Photo: Private

30.11.2020 | Aarhus BSS, Navne

Will Dunlop new honorary professor

The Department of Psychology has appointed William L. Dunlop as honorary professor. Dr. Dunlop is affiliated with University of California, Riverside, USA and is an internationally leading researcher in narrative identity.

Ali Amidi. Foto: AU Foto

18.11.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Har du problemer med at sove?

Hør psykolog og forsker i søvn, Ali Amidi, diskutere søvn og søvnproblemer i debatprogram på P1 med Svend Brinkman.

Nyt projekt vedr. overlevelse af kræft hos børn med støtte fra Kræftens Bekæmpelse.

18.11.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

New project to help childhood cancer survivors

Psykologisk Institut samarbejder med Aarhus Institute of Advanced Studies om nyt projekt vedr. overlevelse af kræft hos børn med støtte fra Kræftens Bekæmpelse.

09.11.2020 | Aarhus BSS

Vote in the university elections today

Use your vote and influence who will become members of your local PhD committee and Academic Council. The deadline for voting is Thursday 12 November at 16:00.

13.10.2020 | Forskningsnyhed

Empati kan forebygge COVID-19-spredning

Ny forskning fra Stefan Pfattheicher i 'Psychological Science'.

09.09.2020 | Aarhus BSS, Medarbejdere, Navne

Ny ph.d.-studerende: Gitte Tramm

Mød Gitte, der har læst statskundskab, inden hun begyndte på psykologi. Som er glad for metodisk og dybdegående arbejdsmetoder, skriver ph.d. om forholdet mellem motorisk aktivitet og emotionelle handlinger og har en hund, der hedder Oline.

Sannah Knutz Lauritsen. Foto: Privat

31.08.2020 | Aarhus BSS

Ny ph.d.-studerende: Sannah Knutz Lauritsen

Sannah er meget interesseret i det arbejds- og organisationspsykologiske felt, specielt stress og er uddannet fra AU.

31.08.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed, Navne

Ny bog af Henrik Høgh-Olesen & Thomas Dalsgaard: Evolution og Adfærdspsykologi.

Første introduktion til Evolution og adfærdspsykologien på dansk med bidrag af bla. Michael Bang Pedersen, Armin Geertz og Peter C. Kjærgaard. Læs mere

Yibin Zhang. Foto: Privat

26.08.2020 | Aarhus BSS, Navne

Ny ph.d.-studerende: Yibin Zhang

Født og opvokset i Kina og en interesse for teamsamarbejde er lidt af det, der kan beskrive Yivin Zhang, som netop er begyndt som ph.d.-studerende på Psykologisk Institut.

Peter Faber. Foto: Privat

25.08.2020 | Aarhus BSS, Navne

Ny ph.d.-studerende: Peter Faber

En interesse for politiets afhøringsmetoder, fossiler og forhistorie er noget af det, der kendetegner Peter Faber, som er ny ph.d.-studerende ved Psykologisk Institut.

Viser resultater 1 til 10 ud af 320

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste