Katherine Panattoni. Foto: Tine Bagger

26.06.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

Katherine Panattoni har modtaget FKKs internationale post doc stipendium

Katherine Panattoni, ekstern lektor og uddannet ph.d. fra Psykologisk Institut, har netop modtaget 1.607.000 kr. til et stipendium, hvor hun skal forske i parforhold, nærmere bestemt projektet: ”Me” or ”We”. Discrepant we-stories and decline in relationship intimacy and satisfaction.

Majse Lind. Foto: Privat

12.06.2020 | Forskningsnyhed, Aarhus BSS, Priser

Cand.psych., Ph.D. Majse Lind modtager Dansk Psykolog Forenings Juniorforskningspris 2020

Ph.D. Majse Lind, Psykologisk Institut, som lige nu arbejder som post doc i USA, har netop fået Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris.

Bevilling på 1,3 mio. kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til et projekt som følge af COVID-19 til Maj Nygaard-Christensen.

02.06.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

1,3 mio. kr. til projekt om udsattes håndtering af corona-restriktioner

Maj Nygaard-Christensen har modtaget 1,3 mio. kr fra Danmarks Frie Forskningsfond til at undersøge betydningen af restriktioner pga. COVID-19-epidemi blandt udsatte.

Maja Johansen. Foto: AU Foto

20.05.2020 | Aarhus BSS, Bevillinger

Bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til Psykologisk Institut

Tre projekter fra Aarhus Universitet har modtaget en bevilling fra det tværrådslige udvalg ifm. uddeling af Forskningsprojektet 1 og 2 i april/maj 2020. Heraf gik et af dem til Maja Johansen fra Psykologisk Institut.

13.05.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Covid-19 undersøgelse for forældre med skolebørn

Vil du bidrage med vigtig viden om de udfordringer, danske børnefamilier står over for i forbindelse med Corona-krisen?

Photo: Colourbox

29.04.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Social rhythms in the age of COVID-19

Assistant Professor Ali Amidi is studying daily life rhythms and how they are affected by illnesses. Now he and his colleagues have launched a survey to study how people’s social rhythms and emotional well-being may be affected during the corona virus.

"Leg" er titlen på Dion Sommers nyeste bog. Foto: Forlaget Samfundslitteratur

17.04.2020 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Ny bog: "Leg - en ny forståelse" af professor Dion Sommer

"For en legeforsker, som undertegnede, er den en længe ønsket gave. Bogen kan yde et afgørende bidrag til en ny og langt mere nuanceret faglig debat om leg blandt studerende, praktikere og forskere".  Carsten Jessen, legeforsker   Læs mere om bogen her

02.01.2020 | Aarhus BSS

Sino-Nordic Doctoral Summer School

From 25–29 May 2020 at Nordic Centre at Fudan University, Shanghai

PhD Planner overgår til ny leverandør. Foto: Colourbox

19.11.2019 | Aarhus BSS, Uddannelsesnyhed

PhD Planner overgår til ny leverandør

Systemet PhD Planner overgår den 6. december 2019 til en ny leverandør – ResearchPlanner ApS.

Professor Jan Tønnesvang. Foto: Tine Bagger

14.11.2019 | Aarhus BSS, Forskningsnyhed

Nyt projekt skal hjælpe unge frem mod en ungdomsuddannelse

Professor Jan Tønnesvang fra Aarhus BSS er med i nyt projekt kaldet Sportucation. Projektet skal hjælpe unge i 8.-10. klasse, som er i risiko for ikke at få en ungdomsuddannelse.

Viser resultater 1 til 10 ud af 309

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste