nyhed

Circle U: Aktuelle tilbud til forskere og ph.d.-studerende

Universitetsalliancen Circle U. udsender løbende nye tilbud til medarbejdere og studerende på AU. Blandt de aktuelle muligheder er:

  • Circle U. Sandpits: En mulighed for at deltage i et interdisciplinært samarbejde, som skal munde ud i projektidéer, der kan omsættes til bevillingsansøgninger. Der er plads til 21 forskere fra Circle U-universiteterne i forløbet, der afholdes som to workshops (september og november) i Louvain. Circle U. betaler kost og logi, og der er også mulighed for børnepasning. Ansøgningsfristen er 31. maj. Læs mere.
     
  • Inter Circle U Prize: Prisen belønner tre projekter, som har præsteret original, interdisciplinær forskning og evt. samarbejde med eksterne aktører. De vindende projekter får finansieret en professionel videoproduktion om deres projekt, der kan bruges til at præsentere forskningen over for det videnskabelige samfund eller over for et eksternt publikum. Ansøgningsfristen er 10. maj. Læs mere.
     
  • Interdisciplinary Thematic Research Networks: Netværksmidler, som er tilgængelige for forskere, som gerne vil undersøge nye forskningsområder på tværs af discipliner i samarbejde med partnere fra Circle U-universiteterne. Circle U. støtter etableringen af netværkene i form af workshops, rejseudgifter o.l. Ansøgningsfristen er 31. maj. Læs mere.
     
  • Early-Career Researchers International Mobility Scheme: Rejsebevillinger på op til 4.000 Euro til ph.d.-studerende/postdocs, som gerne vil etablere projekter med forskere fra andre Circle U-universiteter. Ansøgningsfristen er 7. juni. Læs mere.

 

Man kan løbende holde sig opdateret på aktuelle tilbud på AU’s Circle U-site eller på alliancens egne websider.

Oops, an error occurred! Code: 20230529150622ba6960f0